BTKS 2017 http://www.bakimkongresi.org VIII. BAKIM TEKNOLOJİLERİ KONGRESİ ve SERGİSİ Mon, 02 Oct 2017 10:14:23 +0000 tr-TR hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.11 VIII. BTKS ANA SPONSORUNU ZİYARET ETTİK http://www.bakimkongresi.org/viii-btks-ana-sponsorunu-ziyaret-ettik/ http://www.bakimkongresi.org/viii-btks-ana-sponsorunu-ziyaret-ettik/#respond Wed, 31 May 2017 13:20:11 +0000 http://www.bakimkongresi.org/?p=1525 28-30 Eylül 2017 tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek olan VIII. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi Ana Sponsoru Vestel firmasını ziyaret ettik.

]]>
http://www.bakimkongresi.org/viii-btks-ana-sponsorunu-ziyaret-ettik/feed/ 0
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNÜ ZİYARET ETTİK. http://www.bakimkongresi.org/pamukkale-universitesi-rektorunu-ziyaret-ettik/ http://www.bakimkongresi.org/pamukkale-universitesi-rektorunu-ziyaret-ettik/#respond Mon, 15 May 2017 06:30:45 +0000 http://www.bakimkongresi.org/?p=1478 Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin BAĞ’ ı makamında ziyaret etti.

28-30 Eylül 2017 tarihlerinde yapılacak olan BTKS çalışmaları hakkında kongre Sekreteri Prof.Dr. Cemal MERAN tarafından bilgi verildi.

]]> http://www.bakimkongresi.org/pamukkale-universitesi-rektorunu-ziyaret-ettik/feed/ 0 BTKS VIII için Kurul Üyeleri Firmalarında Ziyaret Edildi. http://www.bakimkongresi.org/btks-viii-icin-kurul-uyeleri-firmalarinda-ziyaret-edildi-2/ Thu, 22 Dec 2016 07:45:27 +0000 http://www.bakimkongresi.org/?p=1415 BTKS VIII için Kurul Üyelerimizi firmalarında ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Btks Danışmanlar kurulu üyesi İsmail Hakkı Gerelioğu beyin işyeri Germetal ‘e Danışmanlar kurulu üyelerimiz ile işyeri ziyareti yaptık.

Btks Danışmanlar kurulu üyesi üyemiz Hilmi Konyalıoğlu beyin işyeri Konmak ‘a Danışmanlar kurulu üyelerimiz ile işyeri ziyareti yaptık

Üyelerimizin çalıştığı Doğan makinaya işyeri ziyareti yaptık.Sorunları hakkında bilgi aldık.

]]>
BTKS VIII için Kurul Üyeleri Firmalarında Ziyaret Edildi. http://www.bakimkongresi.org/btks-viii-icin-kurul-uyeleri-firmalarinda-ziyaret-edildi/ Thu, 08 Dec 2016 07:33:00 +0000 http://www.bakimkongresi.org/?p=1408 VIII. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi Kurul üyelerini firmalarında ziyaret ettik.

Kongre Danışmanlar Kurulu üyesi Adnan Kaçar fabrikası Hidrobarsan‘ da, Kongre Yürütme Kurulu üyesi Ali İhsan Bursalıoğlu, firması Bursalıoğlu Makina` da, Kongre Yürütme Kurulu üyesi üyemiz Faruk İnceoğlu` nun firması DEBAK A.Ş. ‘de, Kongre Danışmanlar Kurulu üyesi ve Makina İmalatçılar derneği başkanı  Faruk ALYAZ‘ ın firması Şahlan Makina‘ da, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü ve aynı zamanda BTKS 2017 Yürütme Kurulu Üyesi Ahmet Taş makamında ziyaret edildi.

]]>
BTKS VIII için Denizli Danışmanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı. http://www.bakimkongresi.org/btks-viii-icin-denizli-danismanlar-kurulu-toplantisi-yapildi/ Fri, 25 Nov 2016 07:31:25 +0000 http://www.bakimkongresi.org/?p=1402 VIII. BTKS Denizli Danışmanlar Kurulu toplantısı 24 Kasım da Şube Hizmet binasında gerçekleştirildi. Toplantıya Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci başta olmak üzere, danışmanlar kurulunda yer alan Denizli’ nin ileri gelen sanayicileri, akademisyenler katıldı.

]]>
VIII. BTKS 1. Yürütme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi. http://www.bakimkongresi.org/viii-btks-1-yurutme-kurulu-toplantisi-gerceklestirildi/ Mon, 22 Aug 2016 12:00:29 +0000 http://demo.ovatheme.com/imevent/?p=1 28-30 Eylül 2017 tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Sergi Merkezi`nde düzenlenmesi planlanan VIII. Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi için oluşturulan Yürütme Kurulu 18 Ağustos 2016 tarihinde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 28-30  Eylül 2017 tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Sergi Merkezi`nde düzenlenmesi planlanan VIII. Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi için oluşturulan Yürütme Kurulu 18 Ağustos 2016 tarihinde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Btks VIII Yürütme Kurulu toplantısı 14 üyenin katılımı ile Şubemiz Toplantı Salonu`nda gerçekleştirildi. Toplantı sunumunu Kongre Sekreterleri Prof. Dr. Cemal Meran ve Göksel Parlar gerçekleştirdi.

Toplantıda ana tema ” Bakım Mühendisliği Eğitimi ve Bakım için Tasarım ”  olarak belirlenerek ilk çağrı broşürü ve afişin temaya uygun olarak yayınlanmasına karar verildi. Yürütme kurulu toplantısında kurumlar ve üniversitelerle destekleyen kuruluş yazışmalarının yapılarak, duyuru, katılım ve katkılarının istenmesi görüşüldü.

VIII. BAKIM TEKNOLOJİLERİ KONGRE VE SERGİSİNİN ANA TEMASI ” Bakım Mühendisliği Eğitimi ve Bakım için Tasarım ” OLARAK BELİRLENDİ

Ayrıca kongrede ele alınacak konular;

  • Bakım için tasarım
  • Bakım Mühendisliği Eğitimi
  • Modern Bakım Yöntemleri ve Uygulamaları
  • Arıza Teşhis Yöntemleri
  • Binalarda ve Asansörlerde Bakım Uygulamaları
  • Hidrolik – Pnömatik Sistemlerde Bakım Uygulamaları
  • Bakım-Ekonomi İlişkisi
  • Bakım-İş Güvenliği İlişkisi
  • Kestirimci Bakım Yöntemleri ve Uygulamaları
  • Güvenilirlik Esaslı Bakım
  • Toplam Üretken Bakım – TPM
  • 5S Uygulamaları
  • Kaizen Uygulamaları
  • Bakımda Yağ Seçimi ve Önemi
  • Basınçlı Su Sistemlerinde Bakım ve Uygulamaları
  • Bakım Mühendislerinin Sorunları

olarak belirlendi.

]]>